måndag 7 januari 2013

Soleninfo 130107


 


Välkomna tillbaka efter julledigheten! Som vi tidigare nämnt för er, kommer all allmän information fr o m idag att läggas ut här på Solskensberättelser. D v s, den information ni tidigare fått via mail, kommer endast att kunna läsas här. Ibland kan information komma med kort varsel, det är därför viktigt att ni tittar in på bloggen varje dag. Ni som inte prenumererar på mailpåminnelser vid nya inlägg på bloggen, bör fylla i rutan till höger på startsidan idag, så att ni inte riskerar att missa viktig information.

Det ska bli jätteroligt att få återse våra fina solar i morgon. Det kommer att bli lite jullovsprat utifrån barnens mail som droppat in de senaste dagarna. De barn som ännu inte har svarat har möjlighet att göra det idag. I morgon delar vi ut Lilla Pricken-läxa till nästa vecka samt startar ett nytt tema.

Denna vecka repeterar vi 10-kompisarna. Barnen kommer att få en liten läxa med sig hem som de ska träna en liten stund varje dag. Instruktion medföljer. På fredag ska alla läxor vara tillbaka på skolan.

Tisdag 29/1 åker alla 1-3:or skridskor på Kockum Fritid. Kanske bra att redan nu prova skridskorna alternativt låna av någon som har. Det finns möjlighet att hyra skridskor på plats. Barnen ska då ha ett kuvert märkt med rätt storlek samt innehållande 40 kronor. Vi vill dock poängtera att det bästa är att försöka låna av någon man känner eftersom kön till uthyrningen är lång och tar tid.

Detta var allt för nu!

Anna och Katharina

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar