torsdag 12 september 2013

Soleninfo 130912

Godkväll!
Först och främst vill vi påminna om Solens föräldramöte på tisdag 17/9 kl 18.30. Vi ses alla tillsammans i matsalen. Har ni någon fråga ni vill ta upp på mötet, är det bra om ni mailar oss redan nu, så att vi kan avsätta tid till detta och eventuellt förbereda ett svar.
 
Vi fick redan idag positiva kommentarer av barnen angående Trazan och Banarne-läxan. Flera föräldrar hade sjungit med i batterisången där hemma, vilket de gladeligen berättade i morgonsamlingen. Arbetshäftet vill vi ska vara gjort och med i skolväskan på tisdag 17/9.
 
På onsdag den 18/9 är det dags för Skoljoggen! Barnen ska komma idrottsklädda till skolan och ha ombyte (vanliga kläder) och handduk med till eftermiddagen, då de ska duscha. Syftet med Skoljoggen är att barnen ska få uppleva rörelseglädje. I samband med Skoljoggen samlas en frivillig springslant in bland elever, skolpersonal och föräldrar. Årets springslant går till SOS Barnbyar. Ta med den frivilliga springslanten i ett kuvert med namn på, helst senast dagen innan. Det går även att sms:a in sin springslant. Inga kostnader tillkommer utöver trafikavgiften. Du kan välja på 20 eller 40 kronor. Sms:a till nummer 72930 och skriv antingen Skoljoggen 20 eller Skoljoggen 40. Varje år får barnen gissa hur många varv vi på Stanstorpsskolan springer tillsammans. Information om detta samt gissningstalong kommer hem i skolväskan i morgon fredag.
 
Vi önsker er en riktigt skön helg!
Katharina och Anna

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar