torsdag 28 februari 2013

Soleninfo 130228

Hej alla föräldrar!
Tack för den fina uppslutningen på föräldramötet i tisdags, även om vi saknade några av er. Vi informerade om att Lärarnas tidning skulle komma och besöka oss på tisdag nästa vecka. Detta har nu blivit ändrat till onsdag. Därför är Lilla Pricken-läxan som vanligt, till tisdag. Måndagen den 11/3 startar utvecklingssamtalen. Vi kommer att sätta upp ett schema med tider under morgondagen (fredag), så det är bara för er att teckna er på den tid som passar, senast torsdag 7/3. Därefter tar vi ner lappen. Eftersom vårt schema den närmaste tiden är nästintill fulltecknat, hoppas vi att ni kan komma de tider vi föreslagit. Skulle ni mot förmodan inte hitta någon tid som passar, får ni höra av er till oss, så försöker vi lösa det.

Under sportlovet har Lucas i 1B blivit av med en låda fotbollskort samt ett album. Han glömde kvar det på Solen innan lovet och nu hittar vi det inte. Många av dessa lådor och album ser likadana ut, så vi är tacksamma om ni vill ta en extra titt hemma för att se så ingen råkat få med sig fel låda eller album hem. Lucas blir såklart jätteglad om detta kommer tillrätta.

Just nu ligger vi i hårdträning vad gäller veckodagarna och månaderna. Vi vill att barnen ska kunna säga dessa i rätt ordning utantill. Träna, träna, träna hemma. Vi kommer att lyssna av barnen under nästa vecka.

Tisdagen den 5/3 kommer Boel att vikariera som klasslärare i B-klassen. Anna ska på ett möte.

Vi önskar er en riktigt skön helg!

Katharina och Anna

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar