måndag 19 augusti 2013

Information om idrott

Idrottsbrev
Deltagande
Vi vill att alla elever som är i skolan deltar under idrottslektionerna. Även om man på något sätt är skadad, förkyld, varit sjuk etc. kan man delta i vissa, om inte alla, moment. I vissa enstaka fall kan det finnas skäl till att eleven inte deltar alls i idrottsundervisningen. Då vill vi att ni meddelar oss via t ex kontaktböcker, lappar eller mail. Där vill vi att det framgår för hur lång tid detta gäller, om det endast är en lektion eller om det är en längre tid.
Utrustning
Innan lektionen vill vi att eleverna byter om till idrottskläder (skor är valfritt inomhus, finns dock en hel del aktiviteter där det är fördelaktigt med skor. Utomhus ska skor vara på). Om man av någon anledning, vid enstaka tillfällen, inte har något ombyte med sig ska eleven låna kläder och handduk av skolan. Skor finns ej till utlåning, då ska eleven, inomhus, vara barfota utan strumpor p.g.a. halkrisken och utomhus får man ha de skor man har i kapprummet.
Duschning
Efter lektionen är det obligatoriskt med duschning. Om det vid något enstaka tillfälle finns anledning till att eleven ej ska duscha efter idrottslektionen vill vi att ni meddelar oss via t ex kontaktböcker, lappar eller mail.


/Johan och Jonas

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar