torsdag 24 januari 2013

Soleninfo 130124

Tema Året kommer att fortsätta även nästa vecka. Vi har en hel del kvar att göra, bl a ska vi lära oss mer om trädets år. Hur förändras trädens utseende i förhållande till de olika årstiderna? Vi har i veckan som gått lyssnat till högläsning av "Ellens äppelträd" där vi fick följa ett äppelträds historia under ett år. På måndag kommer vi att gå närmare in på detta samt dokumentera. Barnen kommer sedan att i par muntligt redogöra sin dokumentation för varandra. På onsdag kommer vi att lyssna enskilt på alla barn och bedöma hur de berättar för oss om trädets år. För att alla barn ska känna sig väl förberedda för detta, kommer de att få ta hem sin dokumentation på måndag. Ni får då möjlighet att träna tillsammans och lyssna på era barn då de berättar för er. Dokumentationen ska vara tillbaka i skolan på onsdag 30/1!

Vecka 8 är det sportlov och för er som inte antecknat datumet för Solens föräldramöte, ber vi er skriva in tisdag 26/2 kl 18.30 i agendan. Fredag 8/3 är det studiedag och barnen är lediga från skolan. Fritids är öppet som vanligt.

Här kommer slutligen en sista påminnelse om att vi ska åka skridskor på Kockum fritid tisdag 29/1. Barnen behöver ha med sig en liten fika. Lunch serveras på skolan som vanligt om än lite senare. Alla barn ska ha hjälm, överdragsbyxor och tjocka vantar. Behöver något barn hyra skridskor, ska de ha 40:- med sig i ett kuvert samt skostorlek antecknad.

Ha en riktigt skön helg!

Soliga hälsningar
Katharina och Anna

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar