måndag 13 maj 2013

Soleninfo 130513

Hej på er!
Då var vi tillbaka i skolan igen efter ett härligt och soligt minilov!
Onsdagen den 22/5 är det Stanstorpsdag och vi på Solen tänkte bege oss ut i det gröna. Vi åker buss från skolan ca kl 9.00 och är hemma igen till skolan slutar. Resmålet är inte riktigt klubbat men ut i naturen blir det. Annas pappa Alan, är ju som bekant något av en fågelexpert. Han besökte oss på Solen tidigare i våras då han bl a hjälpte oss teckna kungsfåglar med kolkrita. Alan kommer att följa med på utflykten den 22:e för att lära oss lite mer om fåglar och fågelsång. Vi kommer både att få titta på och lyssna till fåglarna runt omkring oss. Barnen behöver ha med sig matsäck för hela dagen. Vi brukar ta en liten fika när vi kommit fram och sedan luncha ordentligt vid 11-tiden. Kläder efter väder såklart!
Vi vill påminna om infon ni fått på mail från Solens fritids angående kläder till dramauppspelet. Det är viktigt att barnen har med sig detta i namnad påse denna vecka!
Här kommer också en sista påminnelse om Solens redovisningskväll onsdagen den 29/5. Då kommer våra solar att redovisa terminens arbete i Infan kl 18.30. Föreställningen varar ca 30-40 minuter. Därefter blir det picknick på gröningen utanför Solen. Alla tar med egen picknick-korg samt filt. Skulle vädrets makter svika oss, får det bli picknick inne på avdelningen.
Torsdagen den 13/6 är det skolavslutning. Separat info om detta kommer. Vi kan dock nämna att det fr o m nu är ettorna på skolan (detta året Solen) som ansvarar för de musikaliska inslagen på sommaravslutningen, eftersom vi inte längre har någon kör. Tvåorna ansvarar för julavslutningen (även detta blir ett uppdrag för Solen i år) och treorna för Lucia.
Ha en fortsatt skön vecka!
Anna och Katharina


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar