torsdag 21 november 2013

Soleninfo 131121

Hej!
Idag har era barn ingen ny läsläxa med sig hem eftersom de istället ska träna på att muntligt återberätta Noas ark utifrån stödorden som finns här på bloggen. I morgon kommer de att få berätta för gruppen. Nästa tisdag får de ny läsläxa och uppdraget i den kommer att vara samma som denna vecka, alltså att skriva stödord. Vi ska träna vidare i skolan på hur vi lär oss att välja ut rätt stödord samt prata om hur många stödord som är lagom att skriva ner.
Lössen vill fortfarande inte bege sig ifrån Solen. Det är JÄTTEVIKTIGT att ni ALLA kammar igenom håret på era barn, om och om igen, tills vi är av med dem. Tänk på att lössen långt ifrån syns i håret. Däremot fastnar de lätt i en luskam.
På måndag 25/11 är vi, Anna och Katharina, på fortbildning. Eftersom det är en Stanstorpsdag kommer barnen ha en skapandedag tillsammans med Malin, Cathy, Sandra och Carina.
På torsdag kväll 28/11 kl 18.30 startar Solens redovisningskväll. Vi öppnar dörrarna kl 18.15 och då  ska barnen vara här. Alla barn samlas då i musiksalen och ni föräldrar/syskon tar plats i infan. Efter föreställningen fikar vi tillsammans i matsalen. Var och en tar med egen fika. Denna kväll använder vi bara matsalen. Efter fikan går var och en hem till sitt. Vi ser fram emot att träffa er alla!
Mvh
Anna och Katharina
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar